avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Am promovat o contestatie la executare care mi-a fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am promovat o contestatie la executare care mi-a fost admisa ...

Am promovat o contestatie la executare care mi-a fost admisa si anulata executarea silita efectuata de executorul judecatoresc. Anterior am adresat instantei o cerere de suspendare provizorie care si aceea mi-a fost admisa, suspendata provizoriu executarea silita pana la solutionarea cererii de suspendare a executarii silite din dosarul care are ca obiect contestatia la executare. Cu toate acestea, executorul judecatoresc continua sa emita incheieri de stabilire cheltuieli suplimentare . Ce pot sa fac? Le contest si pe acelea ? Ii fac adresa executorul ca mi-a fost admisa contestatia la executare? Oare el nu stie?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:14, 27 Octombrie 2023
Da, ar trebui contestate și acelea.
Teoretic executorul ar trebui sa știe de admiterea contestației, dar nu e lipsit de interes sa ii faceți o adresa de informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executorul pune în posesie bunul executat înainte de hotărârea definitivă. am făcut apel în termen, ce se poate întâmpla? florentinaclaudia florentinaclaudia Buna seara, sunt in proces de contestare executare silita,am in prima faza suspendarea executarii pana la solutionare:judecatoria da o hotarare care nu este ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)