Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 roland62	                   

Am avut de la varsta de 10 ani astigmatism miopic, tratat cu ochelari corespunzatori, care au evoluat de la -2 la -9.
In anul 2012 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
	                    roland62	                   

Am avut de la varsta de 10 ani astigmatism miopic, tratat cu ochelari corespunzatori, care au evoluat de la -2 la -9.
In anul 2012 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)

fergus	                   

Buna ziua. 
Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
	                    fergus	                   

Buna ziua. 
Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)

Teo74	                   

Am o pensie de invaliditate pe baza afecțiunilor locomotorii și oftalmologice,medicul oftalmolog mi-a zis că dacă mă operez de cataracta care o am la ... (vezi toată discuția)
	                    Teo74	                   

Am o pensie de invaliditate pe baza afecțiunilor locomotorii și oftalmologice,medicul oftalmolog mi-a zis că dacă mă operez de cataracta care o am la ... (vezi toată discuția)