Am o pensie de invaliditate pe baza afecțiunilor locomotorii și oftalmologice,medicul oftalmolog mi-a zis că dacă mă operez de cataracta care o am la ambii ochi î-mi va reveni și vederea eu având miopie forte,întrebarea este:la revizuirea comisiei de expertiză există riscul să pierd pensia de invaliditate ca urmare a operației de cataractă?
Nu avem de unde sa stim ce va decide comisia de expertiza medicala in baza documentelor medicale depuse de dvs.
Pensia de invaliditate este legata de cataracta la ambii ochi ?
Să judecăm logic. Deci dacă vă vindecați de cataractă la ambii ochi, care ar mai fi motivul să primiți pensie de boală pentru o afecțiune care nu mai există`?!
Prin vindecare, redeveniți apt de muncă pentru 8 ore, sau 4 ore, cum va considera medicul de medicina muncii.
Din acest motiv pensia de boală este mereu revizută prin reexaminarea gradului de invaliditate.
Pensie
anetaaneta
Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ... (vezi toată discuția)