avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cauza de contencios administrativ. Instanta de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cauza de contencios administrativ. Instanta de judecata a incalcat ...

Cauza de contencios administrativ. Instanta de judecata a incalcat prevederile articolului 395 paragraful (1) CPP prin nepronuntarea asupra tuturor cererilor petentului, din hotarare lipsind titlul executoriu.
Se poate face recursa in aceasta cauza in temeiul art. 488 CPP?
Cel mai recent răspuns: snipe1975 , utilizator 00:32, 1 Noiembrie 2023
V-ati judecat in penal sau civil?
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Civil - contencios administrativ.
Greseala mea: CPC nu CPP.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
snipe1975, utilizator
Art. 444 din Codul de procedură civilă prevede că " Daca prin hotararea data instanta a omis sa se pronunte asupra unui capat de cerere principal sau accesoriu ori asupra unei cereri conexe sau incidentale, se poate cere completarea hotararii in acelasi termen in care se poate declara, dupa caz, apel sau recurs impotriva acelei hotarari, iar in cazul hotararilor date in caile extraordinare de atac sau in fond dupa casarea cu retinere, in termen de 15 zile de la pronuntare."
Asta stiu. Ce se intampla daca s-a depasit termenul si nu am cerut completarea hotararii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza ... roznovatstefan roznovatstefan Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza de restituirea cautiunii nici taxele judiciare de timbru, as putea cere restituirea cautiunii ... (vezi toată discuția)
Judecatorul a uitat de cheltuielile de judecata NGABI43 NGABI43 Am castigat un proces in care am cerut si cheltuieli de judecata . In decizia pronuntata , judecatorul mi-a dat castig de cauza dar nu a pomenit nimic de ... (vezi toată discuția)
Modificare dispozitiv emil6702 emil6702 Buna seara, Am primit hotararea Tribunalului de Contencios de a mi se restitui taxa timbru de mediu + dobanda. Se poate interveni asupra acesteia, deoarece ... (vezi toată discuția)