avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara. De 3 ani am divortat la notar si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara. De 3 ani am divortat la notar si acolo s.a ...

Pensie alimentara.
De 3 ani am divortat la notar si acolo s.a hotarat si pensia alimentara pentru cei doi copii.Intre timp am depus actele la judecătorie pentru majorarea pensiei.Nu vreau sa.mi iau avocat,vreau sa ma reprezint singura cu toate ca pe întâmpinare am scris ca vreau ca dosarul sa se judece si in lipsa mea.Am aflat ca fostul sot vrea sa.si ia avocat.Ce ma sfatuiti?Eu nu vreau altceva decat cei 33% din cat castiga el pentru cei doi copii,mai ales ca cel mic are si probleme de sanatate.Credeti ca instanta poate sa decida sa.mi dea mai putin decat spune legea?.Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 2 Noiembrie 2023
"Pot face dovada cheltuielilor pentru mancare pentru o luna de exemplu"
Nu e relevant sa duceți bonuri de la lidl.
Contează chitante pe care apare numele copiilor
Pai si cum pot face dovada cheltuielilor pentru mancare,dac nu prin bonuri?Ce chitante sa iu pe numele copilului?Pe numele copilului am doar analizele pe care pe.am facut periodic.

gi-jane2 a scris:

"Pot face dovada cheltuielilor pentru mancare pentru o luna de exemplu"
Nu e relevant sa duceți bonuri de la lidl.
Contează chitante pe care apare numele copiilor

Pai cu cum pot face dovada cheltuielilor pentru mancare daca nu prin bonuri?Nu am chitante pe numele copiilor.Ce covoare as putea sa strang pe munele lor?Am doar analizele pe numele celui mic din ultimul an si jumatate.
Doamna...iau și eu mancare pt mama și duc bonurile ca fiind mancare pt copil, toată lumea ia mancare, de mancat, mâncați și dvs, toți mancam. Daca duceti bonuri pt mancare de 10 mii de lei, nu e relevant ca să va cresca pensia, nu asta e ideea, ca mancam toți de cati bani avem pt asta
Trebuie sa dovediti ca atat salariul lui a crescut și ca nevoile au crescut acum copilașul fiind cu probleme de sanatate.
Dacă aveți scris in schimb ca cel mic are nevoie de regim special, habar nu am ce, putti duce bonuri cu cât va costa lunar sa respectați regimul ca ex
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mc donald's - actionare in instanta pentru daune Dani1993 Dani1993 Bună seara am nevoie de o părere și mă gândeam ca poate mă ajuta cineva cu un sfat..Începând cu 2014 am început sa mănânc fastfood intre 3 și 5 ori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am divortat prin acord, tatal fiind de acord sa stabilim ... Gorj78 Gorj78 Buna ziua, am divortat prin acord, tatal fiind de acord sa stabilim domiciliul fetitei la mine si sa plateasca pensie 1/4 din veniturile lui. In ultimii ani, ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere diminuare pensie intretinere minor ioana-03 ioana-03 Buna ziua, tatal biologic al copilului meu in varsta de 4 ani, a cerut diminuarea pensiei de la 188.25 lunar la 110 lei lunar pe motiv ca din cei 1000 de lei ... (vezi toată discuția)