avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La incetarea contractului de munca pe perioada fixa, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La incetarea contractului de munca pe perioada fixa, angajatorul ...

La incetarea contractului de munca pe perioada fixa, angajatorul nu a vrut sa-mi prelungeasca contractul pe perioada nedeterminata ci doar pe o perioada de 3 luni. oferta pe care am refuzat-o si contractul meu a incetat de drept. Ulterior, acelasi angajator angajeaza pe altcineva in locul meu cu un contract pe perioada nedeterminata. Pot sa il reclam pe fostul angajator pentru tratament inegal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 31 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt abonat la acest forum si doresc sa fiu ajutat ... emv5481 emv5481 buna ziua . sunt abonat la acest forum si doresc sa fiu ajutat in elucidarea acestui aspect:: sunt pensionar limita varsta ,sunt angajat cu c im durata ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ma puteti lamuri si pe mine in urmatoarea chestiune, va rog? O persoana se angajeaza la o firma, insa sta acolo doar 2 saptamani, dupa care ... (vezi toată discuția)
Pe perioada unui litigiu de munca cu un angajator, angajatul merge in continuare la munca? este platit? curaj curaj Daca un angajat da un angajator in judecata, cum se procedeaza? angajatul merge la munca in continuare? va fi platit pe perioada in care se judeca in instanta, ... (vezi toată discuția)