am si eu o intrebare: de ce toata lumea intreaba daca va fi grila sau nu? sau daca la baroul cutare se da sinteza sau nu? e mai mult decat evident ca daca nu exista un numar limitat de locuri sau alte restrictii, in afara de cele financiare-destul de mari, se va da sinteza pentru a spori dificultatea examenului.....
cat de nebuni sa fie sa dea grila? sau ar putea da grila, dar in cazul acela nesperat, ar da grile deschise ca la INM sau poate mult mai grele....
eu am dat anul asta la INM, am invatat 2 saptamani si tot am facut 50 de intrebari......
asa ca se poate lua, oricum ar fi sinteza, grila, oral.......
Eu ma gandesc ca se vor da exact subiectele care sunt trecute pe site-ul UNBR-ului ca asa e normal. Se pun intr-o urna sau mai multe in cazul in care examenul are loc la doua discipline deodata si se trag la sorti de catre un candidat.
ooooooooo nu, nu face prostia asta sa inveti dupa subiecte! chiar ieri am avut o discutie cu un avocat care mi-a zis clar ca subiectele respective sunt orientative si ca nu cuprind tot ceea ce este scris in bibliografie.... am ramas :o sau mai bine zis :(( eu vroiam sa ma rezum doar la acele subiecte pentru ca asa mi se parea normal si cand colo....... leopardul! din cate am inteles, subiectele respective nu cuprind si anumite subsectiuni, ceea ce inseamna automat depunctare la examen x-( Cel putin la procedura civila la executare sunt lasate multe la o parte....
ooooooooo nu, nu face prostia asta sa inveti dupa subiecte! chiar ieri am avut o discutie cu un avocat care mi-a zis clar ca subiectele respective sunt orientative si ca nu cuprind tot ceea ce este scris in bibliografie.... am ramas :o sau mai bine zis :(( eu vroiam sa ma rezum doar la acele subiecte pentru ca asa mi se parea normal si cand colo....... leopardul! din cate am inteles, subiectele respective nu cuprind si anumite subsectiuni, ceea ce inseamna automat depunctare la examen x-( Cel putin la procedura civila la executare sunt lasate multe la o parte....