avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
asa este

cel mai bine ar fi sa fie subiecte grila, ca sa putem arata ce stim

iar subiectele ar fi bine sa fie facute de Boroi, ca sa nu existe dubii asupra conostintelor noastre.:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2006
Cabinet Av. Irina Rosulescu, Avocat
:D
La Suceava sunt 4 probe scrise in 4 zile consecutiv...X-( Ca naiba...doar prima ce tine de organizarea profesiei de avocat e orala. Daca intr-o zi se intampla sa-mi fie rau, ce naiba fac? Nici la bac n-am dat atatea probe scrise intr-o saptamana...:((
hello,
si la baroul Olt probele sunt in acelasi format ... pe de o parte mi se pare un pic tras de par sa dai probele in 5 zile, dar pe de alta parte e mai bine ca nu e cuplat civilul cu procedura pentru ca simti ca innebunesti cand ai de scris nu stiu cate subiecte intr-un termen limita.... :(
ma gandesc ca daca am trecut noi de Boroi, Ciobanu si alti cati in facultate, trecem si de asta ;)
Spor la invatat! si bafta
La baroul bucuresti examenul de admitere se da sub forma de sinteza.

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)