avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un salariat de 18 ani care pana in vara a fost ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un salariat de 18 ani care pana in vara a fost elev. LA noi ...

Am un salariat de 18 ani care pana in vara a fost elev. LA noi este angajat din 11.09.2023. Are o problema medicala si sigur isi va lua concediu medical. Cum il voi plati, neavand stagiu de cotizare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AAdriana8 , utilizator 14:35, 17 Noiembrie 2023
Neavand stagiu de cotizare, nu aveti cum sa-l platiti pentru concediu medical.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles . Atunci il voi trece in pontaj absent motivat. Deci va fi fara plata. Daca de la 1.11.2023 se majoreaza salariul minim(noi lucram in constructii) inseamna ca nici nu-i pot majora salariul?
De ce sa nu-i majorati salariul ?
Ba da , il majorez pentru ca nu are cim suspendat. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sau nu concediu medical ? Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Am o salariata care nu are stagiu de cotizare de minim 6 luni cu concediu medical pe toata luna ianuarie, cod 01! Neavand stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare pentru concediul medical MariaRamona MariaRamona Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un angajat mi-a adus un concediu medical cod 01, insa este angajat de curand la noi si nu are stagiul minim de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical fara stagiu de cotizare camicami camicami Buna tuturor, ajutati-ma ,va rog,sa rezolv urmatoarea situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu vreau sa gresesc. Un salariat care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)