avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am condamnare unde s-a dispus amanarea aplicatii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am condamnare unde s-a dispus amanarea aplicatii pedepsei ...

Daca am condamnare unde s-a dispus amanarea aplicatii pedepsei , pot intra in armata ?
Cel mai recent răspuns: corcos23 , utilizator 19:37, 5 Noiembrie 2023
Bună ziua,
În sens juridic amânarea aplicării pedepsei nu este o soluție de condamnare. Totusi aceasta este înregistrată în cazierul judiciar. Opinia mea este că nu puteți să deveniți în aceste condiții cadrul militar.
Multumesc.Din spusele consilierului de probatiune, Cazierul ar trebuii sa fie curat dupa expirarea termenului de supraveghere.. Aveți idee?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânarea aplicării pedepsei înscrisă in cazierul judiciar RazvanSorin91 RazvanSorin91 In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Amarea aplicarii pedepsei Luckass11 Luckass11 Buna ziua numele meu este Patrascu Lucian ,am avut un proces pt conducere sub influenta alcoolului din care am primit 1 an de inchisoare cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicãrii pedepsei vs. mențiuni în cazierul judiciar boby_yoghi boby_yoghi In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)