avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somer cu venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somer cu venituri

situatie:sunt in CIC pana la 15.04.2010,am inceput procedurile pentru infiintarea unei intreprinderi individuale-ca titular,firma la care am lucrat nu o duce tocmai bine , salariul a fost procentual din vanzari,au trimis jumatate din angajati in somaj de aceea as dori sa intru in somaj-indeplinesc conditiile de cotizare-insa voi avea inregistrata activitate autorizata in urma careia nu stiu cat venit voi realiza,cum pot sa procedez sa nu-mi pierd somajul pana cand incep sa-mi castig existenta si sa-mi platesc eternele rate?ca titular pot sa figurez pe statul de plata cu un salariu care sa nu depaseasca salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata,in vigoare-500ron sau705ron?-sau alte modalitati legale d.p.d.v.contabil dar si juridic.Multumesc celor ce-mi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:41, 31 Ianuarie 2010
Trebuie sa nu depasisti salariul minim garantat in plata de 705 lei
600 lei, HG 1051/2008
Salariul minim de 705 lei este pentru institutiile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie somaj krisztinak krisztinak care este calcului indemnizatiei de somaj la functionarii publici (vezi toată discuția)
Cuantum diferentiat salariu minim? gil_73 gil_73 Buna ziua.Adresez multumiri pentru lamuririle ce le-am primit la alte probleme ce vi le-am supus atentiei in trecut si va rog sa-mi raspundeti si la ... (vezi toată discuția)
Somaj - salariul minim pt personalul cu studii superioare; claudiak claudiak buna, personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare cu o vechime de 8 ani intra in somaj dupa 15 ian 2009 - ... (vezi toată discuția)