avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... durata cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

durata cercetare penala

Cat poate dura cercetarea penala? Exista vreun termen legal, sau se poate tergiversa la nesfarsit?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:44, 15 Martie 2012
Buna ziua! poltistul care sa ocupat de dosarul meu, obtinut datorita conduceri sub influenta alcoolului cu o alcolemie de 2.10 in sange , mi`a zis ca acesta a fost trimis mai departe la procuror sau ceva de genu,ar fi trebuit sa fiu instiintat?sau cat mai dureaza? dosarul a fost trimis acum 4 luni .
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
tavy_racer, utilizator
Buna seara,

Am in vedere depunerea unei plangeri pentru:
fals in inscrisuri sub semnatura privata ,va rog m sa mi spuneti daca un dosar se poate solutiona in 3 saptamani?
Sunt in proces ptr conflict de munca si doresc sa duc la termen si acesta dovada.

O alta situatie ptr care va rog sa mi spuneti cum pot proceda:un PFA care nu are legatura cu resursele umane si care lucra in firma , a semnat un act catre ITM in care anunta o restructurare.Respectiv a mea.
Pot sa reclam,ca angajat impotriva caruia astfel s-a facut un abuz?
Unde se incadreaza,poate fi tras la raspundere?

M-ai am un regulament de ordine interioara care este semnat de PSI,DIR GEN, iar in loc numelui meu apar ceva pcte...nimic lizibil si numele scris cu majuscule mai sus de asa presupusa semnatura.Ce ma sfatuiti sa fac si in acest caz?
Tot fals in inscrisuri sub semnatura privata este?Desi semnatura nu se vede..ca si cum copia nu e ok.Multumesc m.

Cum as putea sa obtin raspunsul dorit in termenul cel mai scurt.De cine depinde si in ce consta ancheta ?Multumesc m.

Cu stima,
Flory
Nu aveti nicio sansa se se finalizeze urmarirea penala in 3 saptamani in cazul dvs.
Exista cazuri in care se poate finaliza urmarirea penala in termen de o luna dar in niciun caz in situatia dvs.
De abia daca va fi audiata persoana pana atunci...
Probabil nici nu se face vreun act premergator in 3 saptamani. De obicei dureaza cateva luni sau un an numai sa se inceapa urmarirea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contra actelor procurorului nitmar nitmar am facut o plangere penala in 2008 pentru inselaciune si fals in declaratii impotriva administratorului unei societati ; pentru inselaciune s-a dat NUP in ... (vezi toată discuția)
Rezolutie de incepere a urmaririi penale - cand? Micaly Micaly Instanta, prin decizie a dispus inceperea urmaririi penale. Dosarul a fost trimis la parchet care l-a trimis la politie pentru..... Cine, [b]cand[/b] si cum ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)