avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un angajator mi a propus sa merg doar o zi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un angajator mi a propus sa merg doar o zi la perioada ...

Buna ziua,
Un angajator mi a propus sa merg doar o zi la perioada de proba,fara sa am nici un contract de prestarii servici.
Va rog sa ma ajutati?
Cu stima, Mihaela Anghel
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 4 Martie 2024
Nici in perioada de proba, un angajator nu va poate admite legal, la lucru, fara a fi incheiat un contract individual de munca si fara a fi instruit pe linie de ssm, psi-su, mediu.
Se poate asa ceva..daca se citeste bine Codul Muncii :
Buna ziua!
Nu pot citit mesajul pe care la-ti trimis. Multumesc.
Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.

Modalitatile in care urmeaza sa se realizeze verificarea prevazutamai sus sunt stabilite in contractul colectiv de munca aplicabil, in statutul de personal - profesional sau disciplinar - si in regulamentul intern, in masura in care legea nu dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna .am fost la un local sa ma angajez in bucatarie.am fost ... Diana_19 Diana_19 Buna .Am fost la un local sa ma angajez in bucatarie.Am fost chemata in proba 2 zile a cate 2,3 ore .Zic bun 2,3 ore nu e mare lucru,dar totusi e ciudat.Am ... (vezi toată discuția)
Societate fara angajati, doar colaboratori pfa. sunt necesare ssm si psi? anamm anamm Buna seara. In cazul unui entitati care a inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri, fara a avea niciun angajat, ci doar contracte de colaborare cu 3 ... (vezi toată discuția)
Instruire privind nssm si psi a noilor angajati. barbu1941 barbu1941 Cine poate face intructajul noului angajat din punct de vedere al NSSM si PSI intr-un SRL ca asociat unic, acesta fiind in acelasi timp administratorul firmei ... (vezi toată discuția)