avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inițiere programare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inițiere programare

Salut!
Am o întrebare. Credeți ca pot găsi un loc de munca în programare , gen sa am un salariu de minim 3500 lei net, cu un contract de un an sau ceva ...ideea e ca eu sunt la început cu programarea și doresc sa învăț, doar ca nu am timpul necesar pentru treaba asta fiind singurul care aduce bani în casa. Ceva gen intership sau practica plătită....eu motivat sunt doar ca nu am timpul necesar sa învăț și nici alta sursa de venit.
Cornel Vasile a scris:

cunosc destul de bine piata muncii, prin prisma locului de munca pe care-l am, multi angajatori care isi doresc asa ceva

În București cred că e cum spui tu, dar în provincie situația stă cum a zis CHKa...
Din pacate si in provincie sunt astfel de angajatori .. Din propria experienta , am doi nepoti care lucreaza in provincie - judete diferite - in IT si au procedat exact cum a mentionat cel care a initiat acest topic, dupa ce au terminat facultatea ..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate @Cornel Vasile , nu e deloc “ din pacate “ , e cat se poate de bine daca userul are sanse sa-si implineasca visul . Nu ne ramane decat sa-l incurajam sa caute angajatorul potrivit si sa-i uram ca dorinta lui sa ajunga realitate ...
Probleme juridice nu pare sa ridice întrebarea dvs, iar în ceea ce privește oportunitatea, eu personal cred ca veți găsit in sectorul IT un astfel de job.

Totuși - de ce ați pus aceasta întrebare pe un forum juridic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor 16 ani LauraSE LauraSE Buna ziua, As dori sa angajez un adolescent 16 ani ca si formator muzica part-time (16 ore/luna), care sa predea percutie. Care este varianta de contract cea ... (vezi toată discuția)
Legea uceniciei si internshipul. buna seara. vreau sa intreb daca in cadrul companiei am vrea ... emyno emyno Buna seara. Vreau sa intreb daca in cadrul companiei am vrea sa organizam programe de uceniciei sau intership...am nevoie de un formator oficial din extern sau ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativă: interzicerea programului de lucru 2 zile ... CMB29 CMB29 Propunere legislativă: Interzicerea programului de lucru 2 zile cu 2 zile în regim de peste 8 ore pe zi Context: În multe sectoare de activitate din ... (vezi toată discuția)