avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Detin o firma la care eu sunt sigurul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Detin o firma la care eu sunt sigurul angajat si administratorul ...

Buna ziua,

Detin o firma la care eu sunt sigurul angajat si administratorul firmei. Am facut un contract de comodat pentru utilizarea masinii, intre mine persoana fizica(proprietarul masinii) si firma pe care o administrez. As putea sa inchei o asigurare auto RCA pe firma? Daca da, sunt ceva constrangeri? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElenaF23 , utilizator 09:42, 15 Noiembrie 2023
Polita se incheie pe numele persoanei din talon.Cheltuiala este deductibila,
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)