avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani

Va rog sa-mi raspundeti daca se poate!
Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida.
In august ar trebui sa lucrez dar voi naste in septembrie.
Intrebarea ar fi, daca trebe sau nu sa lucrez intre cele doua concedii de crestere a copilului?
Sau intru direct in concediu perenatal din august pana la nastere?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Pantelimon ancuta , utilizator 12:10, 4 Aprilie 2018
Buna ziua! Sunt in concediu de creștere a fetiței si sunt insarcinata! In iulie va trebui sa ma întorc la munca si eu voi avea 5 luni de sarcina, cum ar trebui sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului davidel davidel Buna ziua!lucrez cu contract de munca din data de 16 aprilie 2013,la Putin Ti mpg am ramas insarcinata iar data probabila a nasterii copilului este 9 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Prenatal laura2014 laura2014 buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)