avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Am facut cerere de renuntare la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Am facut cerere de renuntare la judecata,dar prin ...

Buna ziua,
Am facut cerere de renuntare la judecata ,dar prin Sentinta Civila am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 1000 lei,avand posibilitatea de recurs.Vreau sa fac recurs impotriva cuantumului exagerat al cheltuielilor de judecata.Intrebare:daca pierd acel recurs,exista posibilitatea sa mi se pretinda o suma si mai mare drept cheltuieli de judecata?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
valentin.m62, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentin.m62 , utilizator 09:43, 16 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citiți cu atenție dispozițiile art 406 alin3 CPC și verificați la dosarul cauzei dacă cerea dvs a fost depusa după comunicarea acțiunii către partea adversa.In acest caz solutia e corecta și riscați sa pierdeți în calea de atac și sa plătiți mai mult.Suma de 1000 lei e ieste minima practic nu mai exista procese care sa coste asa puțin dacă ne raportam doar la onorariile minimale care au caracter de recomandare.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs cheltuieli de judecatã - onorariu excesiv al apãrãtorului doru6 doru6 Am pierdut un proces si am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata catre parat. Problema e ca mi se par exagerat de mari cheltuielile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Cheluieli de judecata baloghjoe baloghjoe Buna Ziua Am piedut un proces si avocatul parte adverse a cerut o suma oribil;a de mare ca cheltuiel de judecata exista vreo posibilitate sa fac atac la ... (vezi toată discuția)