avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara cum se procedeaza pentru a beneficia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara cum se procedeaza pentru a beneficia de insotitor ...

Buna seara cum se procedeaza pentru a beneficia de insotitor la schizofrenie paranoida
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:25, 18 Noiembrie 2023
Procedura este decisă de COMISIA de expertiză din cadrul DGASPC, dacă consideră cu ocazia expertizei, și/sau revizurii, că dizabilul nu se poate autoîngriji singur.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator
Va multumesc pentru raspuns dar in 5 minute se poate face expertiza

Dapix a scris:

Procedura este decisă de COMISIA de expertiză din cadrul DGASPC, dacă consideră cu ocazia expertizei, și/sau revizurii, că dizabilul nu se poate autoîngriji singur.

Depuneți la registratura DGASPC dosarul cu toate actele medicale, pentru ca să vă programeze la comisia de expertiză.
Inițial mergeți pentru informații, și vă dă un bilețel în care scrie toate actele care trebuiesc depuse la dosar.

O să vedeți că durează câteva săptamâni bune până faceți rost de actele medicale, și ancheta socială de la Primărie, apoi mai durează până va programează la comisie, și apoi până vă comunică prin poștă rezultatul decis de comisie.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator
Buna ziua am depus toate documentele am fost la comisie inca nu am primit raspuns decizia

Dapix a scris:

Depuneți la registratura DGASPC dosarul cu toate actele medicale, pentru ca să vă programeze la comisia de expertiză.
Inițial mergeți pentru informații, și vă dă un bilețel în care scrie toate actele care trebuiesc depuse la dosar.

O să vedeți că durează câteva săptamâni bune până faceți rost de actele medicale, și ancheta socială de la Primărie, apoi mai durează până va programează la comisie, și apoi până vă comunică prin poștă rezultatul decis de comisie.

Vedeți pe decizie, că scrie dacă comisia v-a dat gradul GRAV cu ÎNSOȚITOR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt pensionar de invaliditate gradul 2 cu schizofrenie ...  supermaryo supermaryo daca sunt pensionar de invaliditate gradul 2 cu schizofrenie paranoida si nu vad deloc cu ochiul drept pot sa schimb gradul de invaliditate in gradul 1 (vezi toată discuția)
Bună seara..va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără ... (vezi toată discuția)
Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru ... Petricaluta Petricaluta Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru schizofrenie si daca este nevoie de insotitor? Multumesc frumos si astept raspunsul dvs s.au a ... (vezi toată discuția)