avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... daca sunt pensionar de invaliditate gradul 2 cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

daca sunt pensionar de invaliditate gradul 2 cu schizofrenie ...

daca sunt pensionar de invaliditate gradul 2 cu schizofrenie paranoida si nu vad deloc cu ochiul drept pot sa schimb gradul de invaliditate in gradul 1
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:24, 17 Ianuarie 2024
Dvs. nu puteti sa schimbati nimic.O poate face doar comisia de expertiza medicala care v-a incadrat in gradul II.Mergeti si intrebati.
Puteți depune la comisia de expertiză madicală, cerere de revizure a gradului de invaliditate.
Se depun și acte medicale în susținerea cererii.
Fără acte medicale și referate noi la zi redactate de medicii specialiști, nu există șanse.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator
pai eu am toate actele depuse la dosar la zi si pentru schizofrenie si pentru ochi vreeam sa stiu daca pot sa cer treaba asta cu schimbatul gradului sa o cer la urmatoarea revizuire
Dvs.puteti sa cereti.Daca veti primi, depinde doar de comisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Buna seara cum se procedeaza pentru a beneficia de insotitor ... Iulianamartinas Iulianamartinas Buna seara cum se procedeaza pentru a beneficia de insotitor la schizofrenie paranoida (vezi toată discuția)
Schimbare grad handicap florinsnoopy florinsnoopy Buna ziua! Mama mea are proteza de sold din cauza coxatrozei, pensie de handicap grad 2 si pensie de boala pentru schizofrenie paranoida. Acum doua luni a ... (vezi toată discuția)