avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt administratorul unui SRL, cod CAEN 7420 servicii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt administratorul unui SRL, cod CAEN 7420 servicii foto

Bună seara! Sunt administratorul unui SRL, cod CAEN 7420 (servicii de fotografie) . Intenționez sa închiriez o garsoniera in alt oras decât sediul firmei. In orașul respectiv am toate evenimentele. Chiria se poate plătit din contul firmei? Care sunt condițiile in acesta situație? In garsoniera respectiva pot face și un mic studio foto. Care sunt variantele in acesta situație?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Catalinafoto , utilizator 20:29, 18 Noiembrie 2023
Puteți sa decontati cheltuielile cu chiria dar pentru situația descrisa de dumneavoastră, trebuie sa declarați acel spatiu punct de lucru al firmei la registrul comerțului în baza contractului de închiriere semnat pe firma de dumneavoastră ca administrator al firmei .... SRL și proprietarul respectivei garsoniere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare firmă, studio foto + vânzări online! bună seara ... Jwjwj Jwjwj Infintare firmă, studio foto + vânzări online! Bună seara Intenționez sa deschid în curând un studio foto, problema este ca nu dețin o diplomă de ... (vezi toată discuția)
Cum as putea presta servicii foto? doar daca sunt firma sau se poate si freelance? Bogdanovici24 Bogdanovici24 Buna seara.In primul rand as vrea sa mentionez ca sunt student si de curand m-am apucat de studiat elemente legate de editari foto si as dori sa incep o ... (vezi toată discuția)
De ce cod caen mai este nevoie? Mara8912 Mara8912 O sa deschid un PFA cu cod CAEN 7420 Activitati fotografice, fiind fotograf/videograf la diferite evenimente. Voi colabora cu o firma care imi va face factura ... (vezi toată discuția)