avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se mai poate prelungi un contract munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se mai poate prelungi un contract munca pe perioada determinata? ...

Se mai poate prelungi un contract munca pe perioada determinata? A fost deja prelungit de 3 0ri pana acum. Sunt încadrată in grad accentuat de handicap și am gradul de invaliditate in munca 3.,adica am dreptul la munca cu jumătate norma. Decizia asupra capacitatii de munca e valabilă până 2025.,după care am din nou comisie. ( e cu termen de revizuire din 3 in 3 ani)
Cei de la servici vor să țină in continuare la job, dar nu găsesc o cale legală. ,din cauza decizie de capacității de muncă valabilă doar 2025.
Există o ,,portiță legală " si se poate face ceva pt prelungirea contractului in cazul meu? Sau exista o altă soluție pt cazul meu?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 20 Noiembrie 2023
Cand ati inceput activitatea in baza acestui contract?
Din data 04.12.2020

Cornel Vasile a scris:

Cand ati inceput activitatea in baza acestui contract?

Daca el a fost numai prelungit , atunci prelungirea se ma poate face pana la 04.12.2023 , apoi se poate incheia un alt c.i.m. cu o durata de maxim 12 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare în gad de handicap.bună ziua doresc un răspuns ... dana_poso dana_poso Încadrare în gad de handicap.Bună ziua doresc un răspuns în această speță din partea unui expert:Soțul meu în vârstă de 58 de ani este bolnav de ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar.... adi02ro adi02ro buna ziua! in feb 2016 am angajat o persoana, care a prezentat la angajare \" Decizia medicala asupra capacitatii de munca\" (eliberata de Casa Nationala de ... (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)