avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine poate să îmi spun cum va fi legea pensiilor cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine poate să îmi spun cum va fi legea pensiilor cu cei ce ...

Cine poate să îmi spun cum va fi legea pensiilor cu cei ce lucram in Chimie și Petrochimie am 33 de ani lucrați pot ieși mai repede la pensie și în ce condiții
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:07, 20 Noiembrie 2023
Nu avem de unde sa stim cum va fi adoptata legea ..dupa promulgarea acesteia si publicarea in Monitorul oficial putem discuta mai concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cei care lucram in chimie și petrochimie ce se întâmplă ... Luca Marinel Sinpaul Luca Marinel Sinpaul Cu cei care lucram in Chimie și Petrochimie ce se întâmplă vom avea ceva facilități sau schimbări la noua lege se poate ieși mai repede la pensie care ... (vezi toată discuția)
Ce se știe despre cei care au lucrat in chimie și petrochimie ... Luca Marinel Sinpaul Luca Marinel Sinpaul Ce se știe despre cei care au lucrat in chimie și petrochimie vor putea ieși la pensie mai repede (vezi toată discuția)
Buna ziua cum se vor reglementa lucrurile cu cei care lucram ... Luca Marinel Sinpaul Luca Marinel Sinpaul Buna ziua cum se vor reglementa lucrurile cu cei care lucram in Chimie și Petrochimie și noutăți se aduc cu noua lege a pensiilor avind in vedere că am ... (vezi toată discuția)