avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce se știe despre cei care au lucrat in chimie și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce se știe despre cei care au lucrat in chimie și petrochimie ...

Ce se știe despre cei care au lucrat in chimie și petrochimie vor putea ieși la pensie mai repede
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:32, 17 Noiembrie 2023
Legea noua a pensiilor se dezbate in parlament, a trecut de Senat. Dupa aprobare in parlament, promulgare de catre presedinte si publicare in MO, probabil vom putea afla conditiile si data de cand se pot aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cei care lucram in chimie și petrochimie ce se întâmplă ... Luca Marinel Sinpaul Luca Marinel Sinpaul Cu cei care lucram in Chimie și Petrochimie ce se întâmplă vom avea ceva facilități sau schimbări la noua lege se poate ieși mai repede la pensie care ... (vezi toată discuția)
Cine poate să îmi spun cum va fi legea pensiilor cu cei ce ... Luca Marinel Sinpaul Luca Marinel Sinpaul Cine poate să îmi spun cum va fi legea pensiilor cu cei ce lucram in Chimie și Petrochimie am 33 de ani lucrați pot ieși mai repede la pensie și în ce ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)