avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Un PFA poate accesa fonduri europene nerambursabile?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Un PFA poate accesa fonduri europene nerambursabile?

Sunt un pfa.in domeniul constructiilor,as avea sanse ?pt.dezvoltare(masina de transport,schele,utilaje specifice...
v-a multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:08, 2 Decembrie 2011
Va rog sa aveti in vedere ca scuza invocata de dvs. este jenanta in contextul in care sustineti ca practicati acest tip de consultanta. Eroarea dvs. vizeaza un element fundamental al acestei activitati si nu doar o subtilitate dezbatuta de experti. Reprezinta diferenta dintre cunoasterea sau necunoasterea conditiilor de baza care trebuiesc prezentate unui client. Daca o eroare accidentala este scuzabila, repetarea acesteia in mai multe conversatii nu face decat sa intareasca concluzia ca nu stapaniti suficient aceste notiuni.

Amintesc si de atitudinea dvs. pe celalat topic, de aparare a fraudei si aducerea acestei practici in domeniul normalului, trecand dincolo de limitele etice si chiar si dincolo de cadrul legal impus unor activitati economice.

Chiar si moderatorul forumului v-a atentionat ca nu respectati regulile de utilizare impuse comunitatii si v-a modificat mesajele in acest sens. Eu doar am remarcat ca nu ati adus prin interventiile dvs. nimic nou in conversatie, doar ati repetat informatii deja postate, cu scopul de a va insera oferta. Aceasta se numeste spam.

Va pot sfatui sa dati dovada de mai multa atentie in interventiile dvs. viitoare si sa aratati ca stiti sa practicati o ocupatie cu profesionalism si nu doar in conditiile de precaritate care se intrevad din interventiile de pana acum.
Un PFA cu obiect de activitate servicii de contabilitate poate accesa fonduri nerambursabile in vederea echiparii biroului cu aparatura si mobilier in vederea dezvoltarii si diversificarii serviciilor oferite, chiar de oferire de consultanta pentru obtinerea unor astfel de fonduri - bineinteles prin angajarea de personal calificat pentru astfel de activitati?
in primul rand codul CAEN nu este eligibil pentru fonduri europene,in al doilea rand nici PFA nu este eligibil.
incercati sa infiintati un SRL sau SRL-D daca aveti sub 35 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Fonduri pentru utilaje lenu_ro lenu_ro buna ziua vreau sa obtin fonduri pentru achizitii de utilaje (motostivuitoare, generatoare de ee, tehnologie de ultima ora.. chestii de acestea), daca ma ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje second hand gixee gixee De ceva timp ma gandesc sa imi deschid o vulcanizare auto profesionala, cu mai multe rampe, motiv pentru care mi-ar trebui mai multe utilaje care sa faca ... (vezi toată discuția)