Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Mirela1995 
	    	Utilizator

Mirela1995 
	    	Utilizator	    

Mirela1995, utilizator
 Mirela1995, utilizator 	
			~ final discuție ~
 my angel	                   

Am nascut acum doua luni si as dori sa aflu daca beneficiez de alocatie pt nou nascut,precizez ca beneficiez de alocatie de stat si de indemnizatie. (vezi toată discuția)
	                    my angel	                   

Am nascut acum doua luni si as dori sa aflu daca beneficiez de alocatie pt nou nascut,precizez ca beneficiez de alocatie de stat si de indemnizatie. (vezi toată discuția)

ramona s.	                   

buna seara! multumesc pt. raspunsurile prompte pe care mi le-ati dat.as mai avea o intrebare.diverse persoane imi spun ca daca prima sarcina e la virsta de ... (vezi toată discuția)
	                    ramona s.	                   

buna seara! multumesc pt. raspunsurile prompte pe care mi le-ati dat.as mai avea o intrebare.diverse persoane imi spun ca daca prima sarcina e la virsta de ... (vezi toată discuția)

bingoo	                   

care sunt ajutoarele sau ce se da la nastere ptr mamele care nu au serviciu (vezi toată discuția)
	                    bingoo	                   

care sunt ajutoarele sau ce se da la nastere ptr mamele care nu au serviciu (vezi toată discuția)