avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legea cu bransare gratuita gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legea cu bransare gratuita gaze

Legea cu bransare gratuita gaze.
Am depus cererea in ianuarie 2022 si am semnat contractul in primele zile din feb 2022 pt bransare gratuita si ca valoarea lucrarii este de 4700 lei, pe care o suporta operatorul. In mai imi zic de nu stiu ce Ordin 7 ANRE si ca ei suporta doar pana la pretul mediu de 2125 lei.
Am continuat bransarea deoarece eu aveam teva in fata porti, doar au scos teava din pamant sa puna contoar. Toate bune si frumoase. S-a facut lucrarea in iarna nu m-au informat de niciun cost la realizarea lucrarii, iar in noiembrie au trimis factura de 5400 lei cu TVA.
Am aplicat pentru bransarea la reteaua de gaz motivat fiind de gratuitatea lucrarilor de bransare, si sa ajung intr-un final sa fiu notificat ca trebuie sa platesc un pret exagerat si nejustificat pe care nu l-am asumat niciodata si care nu mi a fost comunicat.
Cum ar trb sa procedez, e urgent !!
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2023
anghelmirela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:31, 27 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Bransarea nu este in totalitate gratuita.
Gasiti aici detalii.
www.avocatnet.ro/articol_601...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa ma lămuriți cu o problema. În 1-09-2012 ... Ricciola Ricciola Bună ziua, As dori sa ma lămuriți cu o problema. În 1-09-2012 am tras apa de la conducta principală din drum(sat) pe lungime de 70 m circa. Acum un an 2 ... (vezi toată discuția)