avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am avut un credit din 2008 am platit până ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am avut un credit din 2008 am platit până în 2010 ...

Buna ziua am avut un credit din 2008 am platit până în 2010 după care nu am mai putut platii ratele din 2012 o ajuns dosarul la un executor judecătoresc am primit înștiințare in 2019 adică proprire dar eu am plecat de la firma respectiva acum am primit la firma la care lucrez și să blocat și cardul care îl am ce e de făcut astea nu au un termen de prescripție daca e vreun avocat din Cluj pe aceasta spetia că rog sa îmi spună sal contactez
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:49, 29 Noiembrie 2023
Buna ziua, trebuie analizate documentele pe care le detineti in aceasta problema, trebuie vazut istoricul executarii silite. Exista institutia prescriptiei executarii silite precum si cea a perimarii executarii silite iar un avocat va poate spune daca una din acestea sunt incidente in situatia dvs. ori a operat vreo cauza de intrerupere a termeneleor de prescriptie. Solicitati o consultanta juridica in aceasta problema cat mai curand pentru a stii daca aveti motive sa formulati contestatie la executare silita intrucat aceasta se formuleaza in 15 zile de la data la care ati primit actul de executare pe care il contestati, altfel pierdeti aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita cata-nik cata-nik Buna ziua, In 2006 am cotractat un credit de la BCR si in 2009 pentru o restanta de 100 euro care a acumulat peste 100 zile intarziere (rata fiind 350 euro) ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)