avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, cum pot afla cui apartin drepturile de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, cum pot afla cui apartin drepturile de autor a unei ...

Buna ziua, cum pot afla cui apartin drepturile de autor a unei scriitoare decedata in 2019 ? Nu cred ca are copii. As dori autorizatie pt scenariu de film.
Cel mai recent răspuns: Mazet , utilizator 16:28, 3 Decembrie 2023
Va puteti interesa la primaria care a inregistrat decesul si a emis certificatul de deces ridicat de o ruda de gradul 1.
Va multumesc, Eu sint in Elvetia si persoana a murit la Timisoara. Ma gindeam ca exista o firma care se ocupa cu administrarea acestor drepturi, mai ales scriitori cunoscuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri plata inmormantare auricailie1972 auricailie1972 sotia ma a decedat la timisoara si sora ei sa cam ocupat de procedura de inmormantare ,transport,de la timisoara la domiciliu decedatei in jud dolj.acum sora ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Mirela E Ciobanu Mirela E Ciobanu Buna ziua, Citirea unor povesti pe facebook live sau pe platforme gen zoom, meet, gratuit, pentru copii, implica drepturi de autor? Daca da, cui trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Certificat deces inmormantat de primarie nicradu nicradu De unde se poate ridica un certificat de deces pentru o persoana inmormantata de Primaria sector 4? De la Primarie mi-au spus ca de la ei nu pot obtine aceste ... (vezi toată discuția)