Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Salut, am o intrebare, de curand mi-am facut un cont pe benaughty in urma cu cateva zile, similara cu site-urile de matrimoniale sau Tinder, sa vad cum merge, se oferea un pachet de 3 zile gratuit la momentul in care mi-am facut contul care cel mai probabil este si acum , doar ca trebuia sa platesc 3 euro , utlerior am fost taxat 9 euro , a doua zi dupa ce am vazut asta am anulat abonamentul acela , iar astazi m-am trezit brusc ca mi s-au tras iara 15 euro din cont , cum mai exact este posibil asta , cand 1 la mana , am anulat aboanmentul si 2 la mana n-am autorizat o astfel de tranzactie ?
Este vre-o sulutie prin care as putea sa recuperez aceste sume care mi s-au tras suplimentar fara accordul meu ?
Buna ziua, le-am trimis un email cu aceasta nelamurire , mi-au spus ca am cumparat un pachet suplimentar desi habar n-am cum s-a intamplat asta, totusi am anulat abonamentul cat si plata repetata acum arpoximativ 4 zile , iar ieri mi-au tras 15 euro din cont pentru abonamentul lunar fara accordul meu , avand in vedere ca am anulat abonamentul nu ar fi trebuit sa-mi mai traga suplimentar,cu toate acestea am incercat sa sterg contul pe site-ul respectiv dar aparent nu se sterge cu totul ramane acolo, ma gandeam sa imi blochez cardul respectiv de pe care am initiat plata astfel incat sa nu imi mai poata trage bani din cont in viitor, m-ar ajuta lucrul acesta?