avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru un magazin fizic ce clasa trebuie la Osim ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru un magazin fizic ce clasa trebuie la Osim pentru inregistrare?

Buna ziua ! Pentru un magazin fizic care vinde diverse produse , hainute bebelusi, carucioare,jucarii etc, toate cumparate de la furnizori, nu sunt productie proprie, ce clasa trebuie la Osim pentru inregistrare ?Mentionez ca doar magazinul il doresc inregistrat ca si nume, sigla. Produsele nu le pot inregistra sub numele meu, pt ca sunt produse de diverse firme !
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marius_explorator , utilizator 15:01, 5 Decembrie 2023
Buna ziua!

De ce nu va adresati direct la OSIM?
[ link extern ]
Poate va ajuta.
Sa fiu sincer .. nu consider util ceea ce doriti sa obtineti dumneavoastra.

O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificarea nisa la osim magazin online? ciprian90 ciprian90 Buna ziua, Stiti cumva in ce clasa / clase trebuie sa inregistrez o marca pentru un magazin online care vinde parfumuri? Functionarul de la osim mi-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor sigla scoala Autor Autor Buna ziua! Am nevoie de un sfat juridic si anume: am realizat o sigla pentru o institutie scolara publica in anul 2006 fiind angajat la acesta institutie ( nu ... (vezi toată discuția)
Pot verifica daca o fraza e inregistrata la o.s.i.m.? Sofia Andrei Sofia Andrei Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum pot verifica daca o fraza, este inregistrata la OSIM? Care este procedura? (vezi toată discuția)