avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot lua indemnizatie sociala cu 11 ani cotizati?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot lua indemnizatie sociala cu 11 ani cotizati?

Pot lua indemnizatie sociala cu 11 ani cotizati?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:17, 7 Decembrie 2023
Aveti dreptate , dar e vorba numai de concediul de ingrijire copil , restul perioadelor asimilate , se pare ca nu ... De exemplu , perioada facultatii ...
Eu nu am vorbit si de alte perioade ..s-a postat ca " nu se iau in considerare" .. insa legea prevede si o exceptie. (concediu pentru creșterea copilului)
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sociala fara stagiu minim de cotizare muscalucristina muscalucristina buna ziua, Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, doresc sa stiu daca o persoana cu varsta de 65 ani , si vechime in munca de doar 5 ani, se poate ... (vezi toată discuția)
Pensie sociala pentru persoanele care nu au stagiul de cotizare complet (12 ani si 4 luni) SimonaDaniela87 SimonaDaniela87 Buna ziua. As dori sa rezolv o enigma despre care nimeni nu ma poate lamuri. Daca mama mea are stagiu de cotizare de 12 ani si 4 luni, nu se incadreaza pentru ... (vezi toată discuția)
Pensia minim garantata gibb gibb buna ziua , am si eu o intrebare : daca mama mea a lucrat 3 ani si acum are varsta pensionarii , poate beneficia de pensia minim garantata ? (vezi toată discuția)