avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul mi-a blocat conturile la BT și Raiffeisen ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul mi-a blocat conturile la BT și Raiffeisen este unica ...

Executorul mi-a blocat conturile la BT și Rayfasen este unica forma de a putea plăti ratele la aceste două bănci făcând transfer bancar din contul meu de salariu deținut la BCR ,nu răspunde cererii mele ,ce trebuie sa fac ? Angajatorul meu îmi va opri din salariu proprirea și o va plati către executor ,de ce sunt abuzat in acest sens ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:31, 8 Decembrie 2023
Acum dacă ați ajuns în procedura de executare silită, ratele lunare se plătesc către executor, plus că aveți de achitat și cheltuielile de executare care include și onorariul executorului.
Nu mai plătiți nimic personal din mână, ci totul vi se reține silit.

Trebuie să aveți grijă să nu vă poprească dublu, adică și la angajator și la bancă.
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Crstianavelena Crstianavelena Buna ziua, dacă voi încasa salariul in mâna mi se va mai pune poprire? Sau doar dacă am cont de salariu (card) deschis? Nu lucrez, in trecut aveam ... (vezi toată discuția)