avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa fac dropshipping
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa fac dropshipping

salut, am cateva întrebări..
vreau sa fac dropshipping, adica eu voi creea un magazin online, il voi promova pe social media, iar cand primesc comenzi comand de pe aliexpress direct la adresa clientului.
deci:
1. imi voi creea un srl doar daca imi ieise acest tip de afacere, care sunt riscurile avand in vedere ca voi incepe "la negru"/ pot sa repar dupa ce imi deschid afacerea?
2.Nu inteleg deloc un lucru, eu cum declar/dovedesc statului unde se indreapta banii mei? adica daca fac reclame le tiktok voi primi ceva dovezi pentru acest lucru, dar cand cumpar de la furnizorul din china nu primesc nimic, un mail maxim... deci cum declar? sau care e faza? mai e varianta cu un auto-fulfillment pe anumite site-uri, adica imi fac cont pe un site si acol am o balanță, cu acea balanta un robot cumpara automat la adresa clientului, cand bag banii in acel site primesc un email care dovedeste asta, ajunge ala cand declar la incasari/vanzari? sau cum...
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online. e-commerce. dropshipping oanadragoi oanadragoi Buna ziua. Intentionez sa incep o mica afacere dupa modelul \"dropshipping\". Momentan doresc sa tin legatura cu un furnizor din China. Infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)
Frauda cumparaturi online Daniel79z Daniel79z Buna ziua , am si eu o nelămurire referitoare la cumpărăturile online de pe site-uri din afara tari, problema sta in felul următor .. Eu am făcut ... (vezi toată discuția)