avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am o mică problemă! Cineva mi-a vândut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am o mică problemă! Cineva mi-a vândut un cont ...

Bună ziua , am o mică problemă! Cineva mi-a vândut un cont de bancă , am depus pe el 1000€ și ulterior persoana respectivă și a recuperat contul. Dacă depun plângere ce se va întâmplă? Persoana respectivă pățește ceva ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:54, 10 Decembrie 2023
Cum adica v-a vandut un cont în banca?
Nu există așa ceva, conturile curente bancare nu se pot vinde, sunt strict personale. Ați fost păcălit și așa ați luat o țeapă de la escroci.
S-ar putea ca cei care v-au escrocat să nu locuiască în România, și nu veți putea lua măsuri legale contra lor.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
Dapix, utilizator
Sunteți victima unei înșelăciuni.. Oricum oferiti mai multe amanunte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent ... Raluca P G Raluca P G Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent doreste sa imi faca o donatie de 300.000 euro ce ar trebui sa fac? Ce date are nevoie? Care e ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune pe facebook cu produse pentru copii. risc vreo pedeapsă dacă am promovat afacerea fără să știu ce intenții are deținătoarea ei? puffytel puffytel In anul 2016 am achizitionat produse gen pampers si lapte praf pentru copii de la o doamna pe facebook care cerea banii in avans cu specificatia alimentare ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)