Vă salut cu respect !
Apelez la ajutorul dv. pentru o nelămurire :
În ianuarie 2024 , toate pensiile vor fi mărite . În septembrie 2024 , dacă intră în vigoare noua lege a pensiilor , se va face o recalculare a tuturor pensiilor . Asta nu înseamnă că toate vor crește . Beneficiez de o pensie decentă , obținută prin muncă cinstită și în condiții grele . Am un total de 100 de puncte . După ce formulă de calcul aflu când voi beneficia de următoarea mărire ?
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Am inteles . Nu putem face un calcul pentru ca nu cunoastem VPR din 2025 . Simplu . Multumesc pentru raspuns
Din cauza indicelui de corectie pierd un punct din punctajul mediu anual . Punctele de stabilitate se adauga la totalul de puncte realizate ?
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu există stagiu complet de 32 ani, 1 luni și 19 zile.In cazul d-voastră poate fi: 25 ani,sau mai sigur două stagii complete.25 ani pentru condiții speciale și 35 pentru restul.Adunati defalcatul(din ce se compune) și trebuie să a iasă totalul.
Eu cred că sunt cele două menționate de mine.25 ani pentru condiții speciale și 35 pentru restul.Impartiti total puncte la 25, apoi aplicați indicele de corecție de 1,41 și vedeți ce va ieși.Eu spun că nu va corespunde cu punctajul mediu anual aflat în plată.