avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Vreau sa infiintez un club moto.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Vreau sa infiintez un club moto.

buna ziua! vreau sa infiintez un club moto. ce trebuie facut pentru a initia acest club?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:59, 15 Decembrie 2023
Sa mai găsiți încă cel puțin doua persoane pasionate de moto și puteți înființa o asociație, în baza Oug 26/2000.

Asociația este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei înțelegeri, pun în comun și fără drept de restituire contribuția materială, cunoștințele sau aportul lor în muncă pentru realizarea unor activități în interes general, al unor colectivități sau, după caz, în interesul lor personal nepatrimonial.
daca va fi doar de petrecut in comun timpul liber, de plimbare moto si turism moto, trebuie respectate prevederile OG 26/2000 si Ordinului MJ 954/2000. Sunt si unele ghiduri si modele online. Unul recent este editat de clnr.ro Daca vreti sa aiba si caracte de club sportiv, tebuie totodata ca Statutul sa indeplineasca si cerintele suplimentare impuse de Legea 69/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație sau club sportiv Violinamaria Violinamaria Buna ziua vreau sa înființeze o asociație sau un club sportiv, din cate am înțeles eu clubul sportiv.Intrebarea mea este Ce sa înființeze că sa pot ... (vezi toată discuția)
Club sportiv moto CristinaIoanaIvan CristinaIoanaIvan Buna ! Va rog sa ma ajutati intr o problema!!!! Pot infiinta club sportiv moto ca SC? Care este minimul de membri pt. un club sportiv, nu asociatie!? Care ... (vezi toată discuția)
Se poate infiinta o asociatie culturala cu un singur membru? asociat unic? iacobdragomir iacobdragomir Stiu ca este un nonsen, dar un prieten a depus la judecatorie actele pentru a infiinta o asociatie culturala cu un singur membru. Stie cineva ceva? (vezi toată discuția)