adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Fat-Frumos	                   

Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
	                    Fat-Frumos	                   

Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)

gyg2007	                   

Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare:
\"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
	                    gyg2007	                   

Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare:
\"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)

Dutti	                   

Buna seara!
De curand am semnat o promisiune de  achizitionare a unei case noi, cu rate la dezvoltator, pe faze de constructie. Acum casa este finalizata, cu ... (vezi toată discuția)
	                    Dutti	                   

Buna seara!
De curand am semnat o promisiune de  achizitionare a unei case noi, cu rate la dezvoltator, pe faze de constructie. Acum casa este finalizata, cu ... (vezi toată discuția)