avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de asistenta judiciara internationala in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de asistenta judiciara internationala in materie penala

Buna seara!
Cine imi poate trimite o cerere de asistenta judiciara internationala in materie penala?
Am nevoie urgent de aceasta cerere!

O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Andrei Koszti , Avocat 08:50, 27 Mai 2011
Nu exista o cerere tip pentru aceasta forma de ajutor;
Este personalizata in functie de tipul de ajutor solicitat.
Cel mai bine ar fi sa explicati pe scurt pentru ce anume doriti asistenta penala internationala, in vederea analziarii situatiei dvs concrete si a posibilitatii de obtinerea asistentei solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta juridica gratuita? arakys arakys Buna ziua! Conform L448/2006 persoanele cu handicap beneficiaza de asistenta juridica. Nelamurirea mea consta in: persoana cu handicap prin cererea de ajutor ... (vezi toată discuția)
Divort carmenilie76 carmenilie76 va rog din suflet sa-mi spuneti cum pot avea un avocat din oficiu pt divort! sotul meu a intentat divortul iar eu sunt in imposibilitatea de a avea unul din ... (vezi toată discuția)
In ce conditii beneficia de ordonanta 51/2008 ? Cezar66 Cezar66 Sunt salariat la o firma,dar se pare ca se va inchide...Am un proces de partaj pe rol,si automat voi avea si o taxa de timbru judiciar de platit. Daca nu mai ... (vezi toată discuția)