avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Salut.Vreau să inchid site-ul unui țepar
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Salut.Vreau să inchid site-ul unui țepar

Salut.Ma numesc Laurențiu.Si aș vrea să știu dacă se poate da in judecată proprietarul unui site de pe Facebook care dă țeapă la multe persoane cu site-ul care livrează cuti mistery box.In imagini arată că poți câștiga lucruri incredibile cum ar fi Laptop,telefoane,console excursi și multe alte lucruri care nu sunt adevărate.Si pagina lor de facebook are emoji negative la postarile care le face iar comentariile sunt șterse.Pe site-ul lor arată recenzi false și la achizitie te obligă să le dai banii atunci când vine curierul.Deci nici nu poți ca să refuzi.Eu vreau ca să il fac să închidă contul să nu mai dea țeapă la persoane așa cum am pățit eu și alții
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 19:05, 12 Decembrie 2023
Cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai dați curs la asemenea gogoși cu câștiguri ușoare , datorită unor naivi ca d-voastră persoana respectiva nu duce lipsa de clienți . Nu rezolvați nimic dacă reușiți să-i inchideți contul , isi poate deschide altul oricând .
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)
Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Butonase pentru utilizatorii facebook elga50 elga50 In josul fiecarei pagini a fiecarui topic din forum exista niste butonase prin care se poate face cunoscut acel topic prietenilor de pe Facebook. Cred ca ... (vezi toată discuția)