avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua!Poate vede o persoana competentă în a mă ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua!Poate vede o persoana competentă în a mă lămuri ...

Bună ziua!Poate vede o persoana competentă în a mă lămuri cu o situație ce mi s-a întâmplat recent.Poveatea incepe că am intrat pe o platformă online.Greseala mea știu.Am fost amăgit și fraierit.E vorba de o tranzacție ce a fost făcută cu contul meu personal din banca Transilvania.Cineva cu care colaborau cei din platformă mi-a virat niste bani.Am fost îndrumat de broker sa virez banii in contul meu Revolut.Am uitat sa va spun că mi-a cerut un extract de cont .După ce au intrat banii pe Revolut am primit o notificare de la banca Transilvania că acea persoană care mi-a făcut plângere că nu a mai primit banii.Mai târziu mi-am dat seama că de fapt era o platformă unde se făcea spălare de bani .Banca Transilvania mi-a blocat contul.Ce pot face in această situație.O sa se afle unde au ajuns acei bani pe care i-am trimis pe Revolut.Se ocupă oare cineva de frauda cibernetică?Știu că nu trebuia să dau datele personale.Oare poliția o sa găsească la cine sunt banii??Va mulțumesc.Contul meu de la banca Transilvania îmi este blocat nu am din ce trăi ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:38, 14 Decembrie 2023
Nu aveți ce face momentan, pentru că BT v-a blocat contul curent tocmai pentru a vă proteja banii din cont.
Dacă BT vă deblochează acum contul curent, escrocii din alte țări care au toate datele contului vă pot sustrage toți banii din cont.

Să nu credeți că cei care vă fură banii din cont locuiesc în România.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatoria cu bt invest hypo1967 hypo1967 Buna ziua, In legatura cu postarea d-nei Shana Ionescu din 06.06.2023 legata de inselatoria cu reclama apartinand, cica, BT Invest. Si noi am facut ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Va salut, am o problema de care nu m-am mai batut. am cumparat ... andrei2_3 andrei2_3 Va salut, am o problema de care nu m-am mai batut. Am cumparat un produs(router) de la eMAG cu plata online cu cardul de la BT(Banca Transilvania) , eu mi-am ... (vezi toată discuția)