avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Fiica mea la inceputul orei de matematica a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Fiica mea la inceputul orei de matematica a editat ...

Buna ziua,
Fiica mea la inceputul orei de matematica a editat poza de la profilul de watsapp al domnului profesor de matematica punandu-i ochelari si nas si a transmis-o catre un alt coleg. Bineinteles ca s-a aflat si doamna diriginta a zis ca discuta in consiliul profesoral pt scaderea notei la purtare la nota 4 din doua motive. Primul ar fi ca afolosit tel in timpul orei si celalalt ca a editat si transmis poza. Am discutat cu doamna diriginta si mi-a spus ca va discuta in consiliul profesoral. Mentionez ca copilul meu nu este un copil care sa faca probleme dar uneori mai avem si surprize de la ai nostri copii. Copilul a fost la domnul de matematica si-a cerut scuze si i-a spus ca nu o sa se mai intample. D-na diriginta mi-a spus ca domnul de mate ne poate da in judecata pentru daune morale sa ne ia tot. Nu sustin asemenea evenimente dar totusi. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
elena-preda, utilizator
7 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Editarea pozei si daune ... chiar de rasul gainilor .. cum ar fi ca toti caricaturistii sa fie dati in judecata pentru astfel de situatii.

Problema e folosirea telefonului ..aici trebuie sa combateti fapta .
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna diriginta își da cu.parerea ca orice roman habarnist despre lucruri pe care nu le cunoaste..Pt a solicita daune morale profesorul trebuie sa facă dovada unui prejudiciu,a unor condiții prevazute de lege pt atragerea răspunderii civile delictuale etc.Cat despre cuantumul acestor daune se pot scrie n teorii ,,cert este ca de obicei se acorda sume relativ mici (dar oricum.nu se pune problema în cazul dvs)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc frumos pentru raspuns!
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iar acel 4 la purtare mi se pare absolut drastic. Pe bune, pentru că s-a jucat cu telefonul în timpul orei (oare profesorul ăla dormea în papuci și nu a văzut-o să-i ceară să înceteze?) și pentru că a editat fotografia profesorului, glumind un pic? Nu e ca și cum a făcut ce făceau părinții și bunicii ei, gen să plaseze pioneze pe scaunul profesorului. Eu i-aș răspunde doamnei diriginte că voi contesta nota la consiliul profesoral și la inspectorat. Și că îmi rezerv dreptul să fac plângere penală pentru abuz în serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)