avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cred ca ma voi adresa Politiei cu ocazia accesarii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cred ca ma voi adresa Politiei cu ocazia accesarii cardului meu ...

Cred ca ma voi adresa Politiei cu ocazia accesarii cardului meu fara acord de catrec acest be2 care abuzeaza de contul meu bancar fara voia mea astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 16 Decembrie 2023
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de acest subiect..risctai stergerea lor.

In opinia mea, trebuia sa fiti atent la inscriere..totusi, din cate am auzit, exista posibilitatea sa defibati optiunea automata.

V-am spus deja sa cititi conditiile contractuale si vedeti ce puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Va rog daca puteti sterge postarea mea de sambata 13 decembrie 2014, 05:31 ciorditu ciorditu am adaugat pe 13.12.2014, 05:31 subiectul : stabilirea raspunderii civile. am primit raspunsuri in principiu, eu cersind ajutor concret (in drept) adica sa ... (vezi toată discuția)
Accident masina draghiciadriana draghiciadriana BUNA ZIUA! am fost la politie si am depus o declaratie . in ceea ce priveste masina avariata in parcare de cei de la dezapezire, am primit o dovada pentru ... (vezi toată discuția)