avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Rambursare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Rambursare fonduri europene

Buna ziua! Imi cer scuze de deranj! Am o mare rugăminte, sa ne ajutati, va rog cu un sfat: in 2018 am accesat Start up Nation, din păcate noi am pierdut accesul la adresa de mail( a fost facut de cel ce ne a ajutata cu documentele pt program, iar telefonul unde era salvata, s a spart)ce a fost declarata; din intamplare am reusit cumva sa o recuperam si aveam mai multe mail-uri pt rambursarea totala a sumei pe motiv ca nu s-a putut realiza monitorizarea echipamentelor.Ce mai putem facem in acest caz? Am înțeles ca o sa primim decizia finala la care putem face contestatie.Va mulțumesc foarte mult!
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
Elena140, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)
Probleme start-up nation CalinL CalinL Buna ziua. In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service ... (vezi toată discuția)