avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BUNA ZIUA. AM UN IMPRUMUT LA INSTITUTIA C.A.R ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BUNA ZIUA. AM UN IMPRUMUT LA INSTITUTIA C.A.R .RADAUTI,PE CARE ...

BUNA ZIUA. AM UN IMPRUMUT LA INSTITUTIA C.A.R .RADAUTI,PE CARE L AM RESTITUIT PRIN TR O ANGAJATA A POSTEI,CARE AVEA UN CONTRACT DE COLABORARE CU C.A.R.
DIN PROSTIE,INCREDERE,TERGIVERSARE DIN PARTEA ANGAJATULUI POSTEI,I AM DAT BANII LUNAR,FARA A PRIMI CONSTANT CHITANTA.MAI POT FACE CEVA? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 05:29, 23 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face proces împotriva persoanei respective, dar trebuie sa dovediți ca i-ați dat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă serioasă leasing auto: am fost executat silit din cauza unui prieten. ce pot face în această situație? Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, am avut o masina in lieseng operational care la un momentdat cat am fost plecat din tara am imprumutato cuiva pt ca statea degeaba iar el mi a dat o ... (vezi toată discuția)
Imprumut neachitat nanmarius nanmarius Buna ziua! In urma cu 3 luni am imprumutat o persoana cu suma de 10000 de euro pe care trebuia sa ii restituie pana la data de 1 Mai. Avand anumite dubii ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri annaysse annaysse Am avut incredere intr-o prietena buna....si ....am rugat-o sa-mi tina aurul la ea...pentru ca fratele meu a crescut si venea cu diverse persoane in casa ...si ... (vezi toată discuția)