avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Salut am o pagina pe facebook unde sunt si partner ( ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Salut am o pagina pe facebook unde sunt si partner ( teoretic ...

Salut am o pagina pe facebook unde sunt si partner ( teoretic practic mai vedem ) se joaca cu noi si cu drepturile care ar trebui sa le avem si tare mi-as dori sa ii dau in judecata dupa 1 an de zile cand vor imi dau acces la facilitatile promise ca si partenr cand vor le revoca dar negru pe alb cand aplici ca si partener scrie ca nu ai restricti ca ai un suport aparte defapt nu ai absolut nimic doar mai multe restriciti imi doresc sa ii dau in judecata sincer pe fix acest motiv ce scrie acolo unde aplici ca si partener dupa nu are legatura cand esti partener
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:01, 23 Decembrie 2023
Pagina de Facebook este proprietatea Facebook. In cazul in care sunteti utilizator cu plata, puteti avea unele drepturi suplimentare, dar compania Facebook decide a cui e pagina respectiva si la o adica poate face ce vrea cu ea.
probabil m-am exprimat gresit dar pare ca nu ai intles ce zic ok ms
Sigur e ca nu ești clar în exprimare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este disclaimerul de pe facebook bun la ceva? cymb40 cymb40 “Due to the fact that Facebook has chosen to involve software that will allow the theft of my personal information, I state: at this date of November 27, ... (vezi toată discuția)
Distribuirea unor conversatii private pe facebook GLN GLN Salutare, Acum 2 zile, a fost distribuita de catre o terta persoana pe facebook o conversatie privata intre mine si o a doua persoana. Conversatia a fost ... (vezi toată discuția)
Am de-a face cu un online stalker care folosește pozele mele ... lex2611 lex2611 Am de-a face cu un online stalker care folosește pozele mele și a apropiaților mei și le editează în moduri bizare sau umoristice dar mie mi se par ... (vezi toată discuția)