avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Streasina casei pe hotar!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Streasina casei pe hotar!

Buna ziua! Vecinul de langa casa bunicii mele isi construieste casa. Aceasta nu se afla pe hotar, este la o distanta de 60 cm de aceasta. Insa streasina casei a construit-o tot de 60cm, ajungand cu ea fix pana la hotar. In situatia asta toata apa de la ploaie si toata zapada vor ajungem in curtea bunicii. Este legal asa ceva? Putem face ceva pentru a-l obliga sa mai ingusteze streasina, tinand cont de faptul ca este inca in faza de constructie a casei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:33, 22 Decembrie 2023
Buna seara!
Conform legii streasina trebuie sa fie in curtea dumnealui,nu a dvs.
Cititi legea atasata [ link extern ]
Puteti face sesizare la primarie,de acolo are avizul de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vecinul meu are construită o clădire cu peretele ... Tatiana Stanciu Tatiana Stanciu Bună ziua, Vecinul meu are construită o clădire cu peretele pe linia de hotar, iar streașina de vreo 50 cm. este pe proprietatea mea. Clădirea a fost ... (vezi toată discuția)
Distanta intre case Annoonniimm Annoonniimm Buna ziua, as vrea sa stiu ce este de facut in situatia mea. Vecinii mei au construit o casa noua au puso direct de la linia de hotar si nu au lasat nimic. Eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la 60 cm distanta de gardul proprietatii mele a fost ... Laura Dumitriu Laura Dumitriu [b]Distanta minima dintre fereastra si proprietatea vecina Buna ziua! La 60 cm distanta de gardul proprietatii mele a fost construita o casa, pe care vecinii ... (vezi toată discuția)