avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Unde se poate plăti (la ce instituție, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Unde se poate plăti (la ce instituție, ANAF, Primărie????) ...

Bună ziua! Unde se poate plăti (la ce instituție, ANAF, Primărie????) un prejudiciu părți civile, într un dos penal? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:39, 22 Decembrie 2023
catre cine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu platit marinescu112233 marinescu112233 Buna intr-un proces de evaziune pe legea veche,cu prejudiciu sub 50000 lei se plateste integral prejudiciul,mai putin penalitatile ce trebuie sa fac la primul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. ... valentin1830 valentin1830 Buna ziua, as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am fost condamnat pe 23 noiembrie 2021 la 8 luni cu suspendare si 2 ani cu probatiune. Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu - penal sau civil ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In perioada anilor 2005-2007 fosta conducere a institutiei, respectiv fostul director si fostul contabil sef, au aprobat si efectuat plati ... (vezi toată discuția)