avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am varsta de 55 de ani,femeie stagiu de 34 de ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am varsta de 55 de ani,femeie stagiu de 34 de ani munca.3 ani ...

am varsta de 55 de ani,femeie stagiu de 34 de ani munca.3 ani grup a 2 de munca cu conditii grele.
Pot sa ies la pensie anticipata acum?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:22, 27 Decembrie 2023
Luna si anul nasterii.
Daca cei 3 ani grupa II intra/nu intra in cei 34.
Da sant inclusi in totalul anilor de munca.Sant in anul 1969 luna iunie.Va multumesc f mult.Scuze de intarziere.Craciun Fericit!
Iunie 1969 Noiembrie 2033 64/5
Anexa 5 a legii 360/2023 spune:
-Varsta 59 ani si 5 l;uni(64 si 5 - 5).
-Stagiul 35 ani.
Va multumesc mult domnul Mircea.Eu vroiam sa stiu dac pot depune dosar de pensie anticipata partial la implinirea varstei de 55 de ani.Va multumesc f mult pentru ajutor,apreciez timpul dvs.Maria
Conditiile pentru deschiderea drepturilor la pensie anticipata cu penlizare vi le-a dat anexa 5 a legii 360/2023.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2023
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea ... gbrlcostache gbrlcostache \"Pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, de către cei care au realizat un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Sunt nascuta la 15.12.1969, lucrez de la 15.08.1988, cu intrerupere ... gbrlcostache gbrlcostache Sunt nascuta la 15.12.1969, lucrez de la 15.08.1988, cu intrerupere 1 an de crestere copil. Doresc sa stiu daca atunci cand o sa am 5 ani, peste stagiu ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate sau anticipata! buna ziua, am si eu o intrebare:sunt nascuta in martie 1969, ... mot-dia mot-dia Buna ziua, Am si eu o întrebare:sunt nascuta in martie 1969, am un stagiu total de cotizare de 32 ani si 10 luni. Momentan beneficiez de pensie de ... (vezi toată discuția)