Eu si sotul meu am cumparat casa bunicilor din partea sotului cu singura clauza in contract ca putem deveni proprietari cu drepturi depline, dupa ce decedeaza ultimul dintre bunici, lucru care s-a intamplat cu 7 ani in urma, eu si sotul locuind in aceasta perioada cu acestia in casa si avand grija de ei pana la decesul acestora (cu toate ca acest lucru nu a fost specificat in contractul de vanzare cumparare) . In contractul de vanzare cumparare intocmit la acel moment de notar, s-a efectuat o filmare de catre notar, filmare la care bunicii au confirmat ca au primit suma aferenta vanzarii efectuate. Acum 3 ani eu si sotul am vandut locuinta cumparata de la bunici si ne-am cumparat casa in alta localitate. In acest moment, verisorii din partea sotului doresc sa deschida proces de succesiune si sa ne dea in judecata pentru a obtine dreptul la succesiune pentru locuinta bumicilor, pe care am cumparat-o si pe care intre timp am si vandut-o.
Puteti sa imi spuneti daca vor avea castig de cauza, avand in vedere cele mentionate mai sus?
Multumesc anticipat pentru raspuns si seara frumoasa
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamna, nu au șanse, dsr e treaba lor daca vor sa va dea in judecata.
Dacă o fac, devine si treaba dvs sa va aparati, contactați atunci un avocat si veti solicita și cheltuieli de judecata.