avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot infiinta un PFA fără a nu renunța la pensie?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot infiinta un PFA fără a nu renunța la pensie?

buna seara, as dori sa stiu daca pot infiinta un PFA pe care sa lucrez ocazional sau si in acest caz trebuie sa renunt la pensie
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:43, 28 Decembrie 2023
Da. Faceți pfa și nu pierdeți dreptul la încasarea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara... lucrez ocazional prin firma de recrutare... ca ... Mary.... Mary.... Buna seara... Lucrez ocazional prin firma de recrutare... CA ajutor de bucatar.. am invaliditatea gr 2 accentuat... si aleg sa plec de unde lucrez pt ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma lory_cki lory_cki buna ziua, doresc sa infiintez un magazin de haine (second-hand) si in acest sens as dori sa stiu pentru ce entitate economica ar trebui sa optez ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare si pfa nicole24 nicole24 Buna ziua, care este cea mai buna varianta de a lucra cu o firma in situatia in care aceasta nu doreste CIM. Si care sunt taxele care trebuiesc platite catre ... (vezi toată discuția)